(Android) Solar Smash cheaty zvyšujú výdrž
Feb 20, 2022 1:46:44 GMT 1
Příspěvek od: softcusapowrce on Feb 20, 2022 1:46:44 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Solar Smash ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Solar Smash IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty zvyšujú výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Solar Smash 2022 version ▞▞▞
Control Center IOS 14++.
Epická hra, ale prosím urobte nové monštrum (draka ako ten, ktorý môže dýchať fialový oheň) manuálne ovládateľné hráčom, potom by to bola najlepšia hra vôbec
Reklamy zabijú to málo zábavy, ktorú by táto hra mala
Je to celkom zábavné, všetko, čo robíte, je ničiť planéty a po chvíli vás to začne nudiť.
Super hra si tam dať ufo a môžeš zničiť slnko na niektorých planétach
Dal by som tomu minis 5 hviezdičiek, keby som mohol zničiť planéty oh, wow, taká zábava, tá hra nemá absolútne žiadny zmysel, hral som ju, keď som ju vymazal
Solar Smash APK stiahnuť pre Android - najnovšia verzia
Keď otvorím hru po stiahnutí, kúzlom to ukončí hru, pls, pls, pomôžte mi, chcem si zahrať túto hru
Hra medzi hraním vždy spadne
Dobrá hra na hranie bez chýb jednoduchá, ale hromada zábavy
Táto hra by bola celkom zábavná, keby mi do 5 minút nevybila batériu. Toto musí byť najvýkonnejšia aplikácia, akú som kedy videl.
Mohla by to byť naozaj zábavná hra, ale zábavná je len na krátku dobu a to je všetko! Čo hovorím, je toto...nekladie sa dôraz na to, aké zbrane čo robia, tapografiu a prostredie každej planéty, jej jadro, gravitačné pole atď., atď. Hrám bezplatnú verziu, ale nevidím v tom veľký rozdiel platená verzia. Na nič sa nekladie žiadny skutočný dôraz a všetko, čo máte, sú úspechy vo forme jednoduchých planét, ktoré vyhodíte do vzduchu, ale to je všetko, 2 hviezdičky.
Táto hra je naozaj zábavná. Existuje veľa planét a možností, ako ich zničiť. Môžem zmraziť zem alebo dať laserom vrhnutý hades. Môžem zatlačiť slnko do čiernej diery. Môžem nechať fialového chlapa, aby udieral donut zeminu, aby had zožral rovnú zem. Úprimne povedané, možnosti nikdy nekončia a táto hra nikdy neprestane baviť.
Kedykoľvek sa reklamy skončia, neexistuje spôsob, ako ich zatvoriť, čím sa hra stáva nehrateľnou
Dobrý Smash.💣💣💣💣💯💯💯
Veľmi sa mi páči tvoja hra. Všetko je zadarmo, napríklad za meteor nemusíme platiť. To je originálne, aby sme dali iné planéty, ako je naša slnečná sústava. Nie veľa prídavkov. Hru si tak môžeme užiť bez obáv z pridávania zakaždým, keď niečo urobíme.
Dobrá hra, ale potom po čase vás to začne predávať baviť. Ale ináč dobrá hra. Odporúčam 🙂
Dobre, musím priznať, je to celkom uspokojivé, ale teraz sa bojím toho, čo sa stane so Zemou v budúcnosti. Dúfam, že môj čas príde skôr, ako sa to stane našej planéte.
Celkom dobré Rýchlo som sa prehnal, vyhodili ma z discord servera 3:21 minúty dookola dobrá hra Odporúčam, je to hra, ktorú si môžete zahrať, keď ste zúfalí a nudíte sa
Id dal iba 3 hviezdičky, pretože existuje tak málo planét, z ktorých si môžete vybrať s počtom obyvateľov. Len 3 planéty majú populáciu, a preto som dal 3 hviezdičky. Aktualizujte to tiež, ak chcete, stiahnem si to znova. P.S. Inak hra bola super.
Táto aplikácia je dobrá, ale má problém, keď túto aplikáciu použijem po 2 minútach, nemôžem túto aplikáciu používať, pretože po 2 minútach táto aplikácia chýba, potom musím túto aplikáciu ukončiť, ale trvá to 1 alebo 2 minúty alebo reštartujte to zakaždým.
Fakt super stále tam pridávajú nové veci 👍
Maska koňa je dôvod, prečo mám rád sólo úsmevy, pretože dokážete zničiť
Mne to zas nejde nainstalovat
Wow to je super hra odporúčam!!
Zlá hra sa spustí a po niekoľkých okamihoch obrazovka zamrzne. Neviem prečo, myslel som si, že je to problém s mojím zariadením, tak som zmenil nastavenie grafiky na najnižšie, ale stále to zamrzne. Neviem, či je hra dobrá alebo nie, pretože ju ani nemôžem hrať. Moje zariadenie: Lenovo tab 4 10 Verzia stiahnutá:1.5.5 Stiahnuté dňa: 8. októbra 2021 Prosím, vyriešte problém rýchlo, pretože si myslím, že je to veľmi dobrá hra, ale neviem povedať
Dá sa
Dobre, ani neviem, kde začať, ale ak mám byť úprimný, dávam tejto hre 10 z 10, pretože túto hru môžete hrať offline a navyše vždy pracujte na zničení všetkých planét a páči sa mi, ako si môžete vytvoriť svoj vlastná planéta a veci môj obľúbený bod, ktorý som išiel zničiť, je ten strojový svet so štítom a potom, keď dokončím zničenie tejto planéty, idem si vytvoriť vlastnú planétu a potom, keď sa začnem nudiť a mám telefón, idem rovno na túto hru, pretože je to zábavné, takže 10 z 10 žiadny problém
Najlepšia hra na svete Keť kcete ničiť planétu
Nenávidím to, pretože sa to pomaly inštaluje a je to mätúce! Zistil som, že je to naozaj ťažké pre vaše skúsenosti, takže tomu musím dať 2 hviezdičky, aj to nedáva zmysel!
Solar Smash Simulação ovet
160sss, Don schaly marietta college, Grub2 config fedora 20 ...
Túto hru hrám už nejaký čas a nikdy ma nesklamala, má veľa realistických spôsobov, ako ničiť planéty a má veľa spôsobov, ako to urobiť. Hra má dobrú grafiku a ak váš telefón nezvládne grafickú kvalitu môžete vypnúť, takže si hru môžete užiť, nech ste kdekoľvek.
Je to naozaj zábavná hra a vďaka poslednej aktualizácii je to tak, ako keby bola skutočná, je to dobrá hra na zničenie sveta a výzvy, nepotrebuje internet, takže je to najlepšia simulátorová hra...... . Ak sa vám táto hra páči, môžete si zahrať aj city smash 👍👍😉
Zaplatil som peniaze za žiadne reklamy, znova sa mi zobrazia reklamy Nepáči sa mi tento podvod, ale solárny smash nie je zlý, je naozaj dobrý
Leto velmi dobra hra
Solar Smash Simulation ltam
E-MasterSensei | Slovensko VLIP.LV
Je to dobré, fyzika je 100% cool a dáva vám úžasný pocit z toho, čo dokážete.
baví ma to
Survival on Raft: Multiplayer Simulasi fxi
Toto je veľmi dobrá hra, môžete vidieť veľmi peknú grafiku a môžete zničiť slnečnú sústavu a planéty, je to veľmi cool
toľko zábavy! ÚPRAVA 10/1: zobrazovali sa reklamy napriek tomu, že ste si zakúpili IAP bez reklám
Táto hra je úžasná 🤩🤩🤩 Neobsahuje žiadne doplnky a hra je upokojujúca ZÍSKAJTE TO HNEĎ, hranie hry je super plynulé 👏 MUSÍTE SI TO ZÍSKAŤ, je to určite 5 z 5 tiež áno, pozrite si ďalšie aktualizácie, o ktorých viem, že existujú veľa, ale chcem byť schopný zničiť viac planét a tiež chcem mať viac blasterov, ale celkovo TOTO JE SKVELÁ HRA daj to vedieť.
Začnime dvoma vecami, v ktorých je táto hra skvelá. Grafika je úžasná a zvuk... Po 1 hodine nepretržitého hrania to začne nudiť a temnota farieb vôbec nepomáha.
stiahnite si a nainštalujte Solar Smash APK - najnovšiu verziu 1.6 apk od Paradyme Games - Simulátor zničenia planéty.
Páči sa mi nová aktualizácia tejto hry, ale nemôžete si kúpiť liečivý nuked, takže je to dosť nudné, takže som Ganna dal tejto 3 hviezdičky, ale je tu chyba, takže jej dávam 2 hviezdičky
laser gun flashlight APK - Najnovšia Verzia 2.0 - Hra Pre Aplikácie ...
Super hra dávam desaťbodový
Solar smash. 8 views • Dec 18, 2021 … Show more. Show more. Show less. 2. Dislike. Share. Save. Tom nej ...
Táto hra je dobrá, ale raz bude nudná
Solar Smash Simulasyon nxg
Najlepšia hra
Páči sa mi, ako môžete nielen zničiť planéty, ale aj slnko a vytvoriť super novu streľbou lasera do slnka v oboch režimoch. Páči sa mi, ako môžete posielať meteory na Slnko po zničení planéty a vidieť, ako sa skaly míňajú. Odkedy som to mal naposledy, som veľmi ohromený. Objavil som veci, ktoré môžete robiť aj vy, vďaka ktorým je to zábavné. Ako zničiť planétu a vyliečiť ju, aby ste ju znova vyhodili do vzduchu. Veľmi pekná hra. Vynikajúci